Testimoniale

Ce spun părinții
Implică-te!

Alina mama lui Sarah

“Am lacrimi de bucurie in ochi! Am trait fiecare moment in aceasta tabara alaturi de ea si dvs. prin poze. Chiar daca pentru ea a fost primul an la Happy Children Academy, eu ma inclin in fata dvs. pentru tot si va multumesc ca ne-ati primit in familia dvs. minunata! Chapeau bas!”

Nicoleta, mama Anei, a lui Adi si a Avei

“Multumim mult pentru grija purtata si experienta minunata!!!”

Alina, mama Sarei

“Va multumim din suflet pentru minunata zi. Fetita mea a spus ca a fost o SUPER EXCURSIE!!!!! Este tare incantata si nu stie ce sa imi povesteasca mai repede. Sunteti minunati!!!”

Carmen, mama Mariei

Vă mulțumesc mult pentru raportul întocmit. Într-adevăr toate lucrurile pozitive pe care le-ați observat la fetița nostră, le-am observat și noi acasă.

Cu această ocazie doresc să vă transmit toate mulțumirile mele ca părinte, pentru grija, răbdarea, blândețea, învățămintele transmise Mariei și care fără îndoială au adus o schimbare benefică în modul în care a evoluat Maria până astăzi.

Cu toată aprecierea,

Un părinte fericit

Violeta, mama lui Robert

Pentru noi, ca părinți, a fost o sarcină destul de dificilă să găsim cea mai potrivită grădiniță pentru fiul nostru. Sunt multe aspecte care au contat, de la personalul competent până la mediul primitor, de la rigurozitatea igienei și până la mâncarea gătită la sediul grădiniței.

Mă bucur tare mult că am descoperit grădinița Happy Children Academy. De când am vizitat-o prima oară, am simțit că e locul potrivit pentru Robert. Am găsit tot ceea ce îmi doream să aibă o grădiniță, pentru ca băiatul nostru să se dezvolte frumos.

Sunt bucuroasă că într-un interval relativ scurt, s-a adaptat și și-a făcut prieteni. Sunt încântată de fiecare dată când vine vorba despre grădiniță. Un aspect important l-a constituit și faptul că am primit permanent feedback de la educatoare și că am fost ținută la curent cu progresele sau problemele pe care le întâmpină.

Vă voi recomanda de fiecare dată cu bucurie, ca și alți copii să se bucure de o experiență atât de plăcută!

Nir, tata lui Shay

“Tot respectul!”

Vlad, tatal Anei

Felicitări pentru organizarea serbării! Foarte talentați și naturali!

Elevi

Distincții și premii

Profesori

Ani de la înființare

Unde ne găsiți

Grădinița: str. Stefan cel Mare, nr. 21A, Voluntari-Pipera, Ilfov
Școala: Bd. Pipera 113, Voluntari-Pipera, Ilfov

Telephone: 0722 512 577 sau 0733 923 264
Email: office@happychildrenacademy.ro
Program: L - V   între orele 8:00 - 18:00

Politica de antidiscriminare

Happy Children Academy nu discriminează pe baza criteriilor de vârstă, avere, convingeri politice, naționalitate, rasă, sex, religie, orientare sexuală. Discriminarea este o acțiune care presupune un tratament diferit, nedrept față de persoane din cauza apartenenței lor la un anumit grup social. Există mai multe forme de comportamente discriminatorii, dar toate au comun faptul că implică o anumită formă de excludere sau de respingere. În România, următoarele legi antidiscriminare sunt în vigoare: O.G. nr. 137/2000, Legea nr. 48/2002 ref O.G. nr. 137/2000, Hotărârea nr. 1.194/2001 CNCD, Hotărârea nr. 1.258/2004 CNCD, Legea nr. 324 / 2006 ref O.G. nr. 137/2000, Legea nr. 27/2004 ref O.G. nr. 77/2003 si O.G. nr. 137/2000, Instrucțiunea CNCD nr. 1 / 2003, O.G. nr. 77/2003 ref O.G. nr. 137/2003.