Școala de vară

Program & Înscrieri
Înscrieri

SUMMER CAMP “TIME – A PRECIOUS GIFT!”

 

Pornind de la principiile şi valorile educaționale, s-a născut proiectul “TIME – A PRECIOUS GIFT!”. Așadar, vara aceasta se împarte în nouă săptămâni în care elevii vor avea activități din toate categoriile: de solicitare intelectuală, de talent și conduită, recreative, distractive, aplicative, sportive; ultima săptămână fiind săptămâna de evaluare a întregului proiect.

Fiecare săptămână este distinctă, având temă proprie și subteme zilnice: luni – OLIMPIADA ISTEȚILOR, marți –  ENGLISH IS FUN, miercuri – FUN SCIENCE, joi – ATELIERUL DE CHILLUIALĂ și vineri – MAREA PLIMBĂREALĂ. Ne propunem ca două zile pe săptămână elevii să iasă din spațiul școlii și să exploreze universul local (parcuri, muzee, teatre, spații de joacă, etc.).

La sfârșitul fiecărei săptămâni, părinții sunt rugați să completeze “JURNALUL VACANȚEI” cu fețe vesele, triste, indiferente, cu opinii, recomandări, reclamații cu privire la alegerea sau desfășurarea activităților din săptămâna respectivă.

Program A

8:00 – 14:00

Program B

8:00 – 18:30

Vara aceasta venim în întâmpinarea copiilor cu o mare surpriză: Mrs. Diana Barbu împreună cu echipa Atelierului de Chilluiala organizează un program educațional prin artă desfășurând săptămânal cursuri de pictură, activități handmade, teatru în limba engleză și aprofundarea limbii engleze prin metodologia Cambridge. Cursurile vor fi realizate de către personal specializat în domeniul artei, regizor de teatru/psiholog, pictor cu experiență vasta de predare.

Elevii vor desfășura aceste activități atât în școală cât și la sediul Atelierului, toate materialele de curs vor fi asigurate. Aceste activități scot în evidență prețuirea timpului, autocunoaștere prin exerciții creative, importanța prezentului și a conceptului ”here and now”, abilitatea de a învăța limba engleză cu pasiune, cunoașterea tehnicilor de pictură și a limbajului de specialitate etc. Activitățile vor avea ca finalitate un eveniment ce va găzdui atât vernisajul cursanților cât și piesa de teatru realizată în timpul școlii de vară.

Finalul summer camp-ului va fi marcat printr-o festivitate de premiere și o petrecere surpriză.

O prezentare detaliată a fiecărei săptămâni, precum și informații despre tipurile de program și tarife veți găsi în broșura de vacanță alături de contract și de formularul de înscriere.

Care sunt taberele verii

Îi învățăm pe copii ce înseamnă să prețuiască timpul, cât de important este prezentul prin conceptul ”here and now” și să se autocunoască prin exerciții creative.

Telefon

0722 512 577 sau 0733 923 264

01.

Piticii în natură presupune un program dinamic de activități pentru juniori în stațiunea montana Predeal, ce cuprinde: inițiere în tehnici de alpinism (cățărare pe stâncă, coborâre în rapel, punte Indiană, tiroliană, cărucior Flintstone), tir cu arcul, inițiere în orientare turistică cu busola (treasure hunt în padure), inițiere în tehnici de supraviețuire montana; piscina la Paradisul Acvatic Brasov; jocuri de cabana; foc de tabara.

02.

Aventura pe 2 roți presupune un program ce cuprinde activități de ciclism și aventură în stațiunea montană Predeal: program intensiv de mountain bike pentru începători, medii și avansați, abordare de trasee montane foarte ușoare, ușoare și medii, program de aventură (tehnici de alpinism, parc de aventură, tehnici de supraviețuire, piscină), tir cu arcul, inițiere în tehnici de supraviețuire montană, concursul taberei, foc de tabără și mult așteptata festivitate de premiere :).

03.

Pe bicicletă prin Transilvania se desfășoară în localitatea Saschiz,  pensiunea Violeta 3*** și are ca obiective: program intensiv de mountain-bike pentru avansați, precum și vizitarea Cetății fortificate Prejmer, bisericilor fortificate Mesendorf și Crit, vulcanului stins Racoș, Lacului de Smarald, Coloanelor de bazalt, Cetății Rupea, centrului istoric Sighișoara, bisericii fortificate Viscri și a Paradisului Acvatic Brașov.

04.

Școala practică a vieții se desfășoară în localitatea Lepșa din Județul Vrancea și are ca obiective implicarea copiilor în studiul naturii, stimularea gândirii creative și pro-active prin diferite proiecte ecologice, civice și umanitare, studierea piramidei trofice, a importanței acesteia în ciclul vieții și culegerea plantelor medicinale recoltabile în perioada respectivă ce vor fi donate Centrului Medical “Naturalia”, condus de dl. Dr. Pavel Chirilă.

Elevi

Distincții și premii

Profesori

Ani de la înființare

Unde ne găsiți

Grădinița: Erou Iancu Nicolae 47, Voluntari-Pipera, Ilfov
Școala: Bd. Pipera 113, Voluntari-Pipera, Ilfov

Telephone: 0722 512 577 sau 0733 923 264
Email: office@happychildrenacademy.ro
Program: L - V între orele 8 - 19

Politica de antidiscriminare

Happy Children Academy nu discriminează pe baza criteriilor de vârstă, avere, convingeri politice, naționalitate, rasă, sex, religie, orientare sexuală.

Discriminarea este o acțiune care presupune un tratament diferit, nedrept față de persoane din cauza apartenenței lor la un anumit grup social. Există mai multe forme de comportamente discriminatorii, dar toate au comun faptul că implică o anumită formă de excludere sau de respingere.

În România, următoarele legi antidiscriminare sunt în vigoare: O.G. nr. 137/2000, Legea nr. 48/2002 ref O.G. nr. 137/2000, Hotărârea nr. 1.194/2001 CNCD, Hotărârea nr. 1.258/2004 CNCD, Legea nr. 324 / 2006 ref O.G. nr. 137/2000, Legea nr. 27/2004 ref O.G. nr. 77/2003 si O.G. nr. 137/2000, Instrucțiunea CNCD nr. 1 / 2003, O.G. nr. 77/2003 ref O.G. nr. 137/2003.