Grădinița

Hai să ne jucăm!
Înscrieri

MISIUNE

În grădinița noastră formăm personalități autonome, creative, independente, să îi educăm în spiritul valorilor și standardelor sociale și morale europene.

VALORI

Diversitate, multiculturalitate, dragoste pentru copii, înțelegere, responsabilitate, încredere.

VIZIUNE

Formarea personalității complexe a preșcolarilor, asigurându-le un parcurs  școlar viitor de succes.

În gradinița noastră, procesul instructiv-educativ se desfașoară respectând cerințele noului Curriculum pentru Învatamantul Preşcolar.

Pentru a oferi posibilitatea ca micuții să poată comunica fluent atât în limba română cât și în limba engleză. Predarea activităților se realizează în ambele limbi.

Procesul instructiv-educativ pune accent pe dezvoltarea cognitivă și emoțională a copilului, în armonie cu mediul care îi oferă condiții corespunzătoare de nutriție, igienă și sănătate. Ținem cont mereu de dezvoltarea și individualitatea fiecăruia.

O importanță deosebită o acordăm educației fizice, implementând programe sportive adaptate fiecărui nivel de vârstă.

Resurse importante se alocă nutriției: bucătărie proprie, meniu zilnic preparat cu produse proaspete și de foarte bună calitate, pâine preparată în cuptoare proprii. Copiii sunt învățați să prepare și să consume hrană sănătoasă. Ținem cont întotdeauna de piramida alimentară și de nevoile lor de vârstă.

În grădinița noastră, pregătirea cât mai bună a copilului pentru școală și pentru viață, în perioada copilăriei timpurii, este deosebit de importantă. De aceea acordăm o atenție sporită dezvoltării sale din toate punctele de vedere.

Activitatea esențială a copilului mic este jocul. Copilul învață prin imitare, explorare și experiențe, iar jocul îi permite practicarea acestora într-o modalitate naturală și în același timp atractivă, ținând vie curiozitatea și dorința acestuia de cunoaștere.

Elevi

Distincții și premii

Profesori

Ani de la înființare

Unde ne găsiți

Grădinița: str. Stefan cel Mare, nr. 21A, Voluntari-Pipera, Ilfov
Școala: Bd. Pipera 113, Voluntari-Pipera, Ilfov

Telephone: 0722 512 577 sau 0733 923 264
Email: office@happychildrenacademy.ro
Program: L - V   între orele 8:00 - 18:00

Politica de antidiscriminare

Happy Children Academy nu discriminează pe baza criteriilor de vârstă, avere, convingeri politice, naționalitate, rasă, sex, religie, orientare sexuală. Discriminarea este o acțiune care presupune un tratament diferit, nedrept față de persoane din cauza apartenenței lor la un anumit grup social. Există mai multe forme de comportamente discriminatorii, dar toate au comun faptul că implică o anumită formă de excludere sau de respingere. În România, următoarele legi antidiscriminare sunt în vigoare: O.G. nr. 137/2000, Legea nr. 48/2002 ref O.G. nr. 137/2000, Hotărârea nr. 1.194/2001 CNCD, Hotărârea nr. 1.258/2004 CNCD, Legea nr. 324 / 2006 ref O.G. nr. 137/2000, Legea nr. 27/2004 ref O.G. nr. 77/2003 si O.G. nr. 137/2000, Instrucțiunea CNCD nr. 1 / 2003, O.G. nr. 77/2003 ref O.G. nr. 137/2003.