Despre noi

Despre școala noastră
Implică-te! Completează Declarația 230.
Membrii fondatori

Happy Children Academy – fericire. Ce înseamnă fericirea? Pentru fiecare dintre noi fericirea înseamnă altceva….pentru noi fericirea înseamnă zâmbetul copiilor, bucuria lor, evoluția lor frumoasă … a tuturor copiilor din jurul nostru.

Așa a început proiectul HCA, un proiect de suflet pentru suflete curate, pure…minunate. Inițial a fost gradinița, copiii noștri fiind mici și ajutându-ne să cunoaștem ce își dorește orice părinte pentru copilul lui la aceasta vârstă. Odată cu creșterea lor a crescut și acest proiect care acum cuprinde și școala primară și gimnazială.

Pas cu pas am urcat fiecare treaptă, am analizat fiecare moment, decizie și apoi am mai urcat, în timp…nu ușor, cu momente grele, de cumpănă și cu sacrificii mari, dar care au fost învăluite de momentele frumoase pline de bucurii și realizări.

ȘCOALĂ – FAMILIE ….  înainte de toate …. SUNTEM O ECHIPĂ!

Alina si Marius Iordache
Facilitățile noastre

Oferim un mediu propice copiilor noștri ca să crească și să exceleze

”Dacă îți place ceea ce faci niciodată nu va fi o muncă.” – Confucius

Ne-am dorit un loc unde toți copiii să fie fericiți să creăm cea mai frumoasă poveste spusă vreodată. Cu bagheta magică a Zânei Bune și praful special, am reușit să îndeplinim visul acesta minunat.

Copiii Happy Children Academy sunt fericiți și împliniți, zâmbitori și afectuoși, respectuoși și educați, informați și prezenți. Învață cu drag, iubesc să vină la școală, sunt grijulii și responsabili. Munca în echipă a reușit; o echipa de oameni pasionați, implicați, devotați, cu inima deschisă… cărora le mulțumesc.

Am reușit să schimbăm o bucățică din lumea care ne înconjoară și aprecierile și rezultatele elevilor noștri sunt așteptările pe care le-am creionat la momentul începerii proiectului. Mulțumim celor ce ne-au fost aproape și ne-au acordat încredere.

Mesaj de la

Managerul Happy Children Academy

”Happy Children Academy este un concept nou și unic, o nouă abordare a actului educațional și a dezvoltării copiilor într-un mediu familiar și prietenos.

Evoluția treptată, pas cu pas ne-a ajutat să dăm importanță fiecărui detaliu. Fiecare copil este unic și important pentru noi.

Sunt mândră de generațiile de absolvenți … o încununare a unor vise care, pentru a deveni reale, au traversat și zile însorite dar și zile mai înnorate.

Lucrurile simple făcute bine și cu zel te pot conduce la realizări extraordinare.”

Elevi

Distincții și premii

Profesori

Ani de la înființare

Unde ne găsiți

Grădinița: str. Stefan cel Mare, nr. 21A, Voluntari-Pipera, Ilfov
Școala: Bd. Pipera 113, Voluntari-Pipera, Ilfov

Telephone: 0722 512 577 sau 0733 923 264
Email: office@happychildrenacademy.ro
Program: L - V   între orele 8:00 - 18:00

Politica de antidiscriminare

Happy Children Academy nu discriminează pe baza criteriilor de vârstă, avere, convingeri politice, naționalitate, rasă, sex, religie, orientare sexuală. Discriminarea este o acțiune care presupune un tratament diferit, nedrept față de persoane din cauza apartenenței lor la un anumit grup social. Există mai multe forme de comportamente discriminatorii, dar toate au comun faptul că implică o anumită formă de excludere sau de respingere. În România, următoarele legi antidiscriminare sunt în vigoare: O.G. nr. 137/2000, Legea nr. 48/2002 ref O.G. nr. 137/2000, Hotărârea nr. 1.194/2001 CNCD, Hotărârea nr. 1.258/2004 CNCD, Legea nr. 324 / 2006 ref O.G. nr. 137/2000, Legea nr. 27/2004 ref O.G. nr. 77/2003 si O.G. nr. 137/2000, Instrucțiunea CNCD nr. 1 / 2003, O.G. nr. 77/2003 ref O.G. nr. 137/2003.