Burse

Pentru elevii cu rezultate foarte bune

Zi de zi intalnim in jurul nostru copii cu abilitati exceptionale, pentru care parintii, oricat de multe eforturi financiare ar face, nu pot asigura ore de limbi straine, activitati de dezvoltare personala si studiu individual. Si tu poti schimba viata unui copil cu posibilitati financiare reduse si cu abilitati exceptionale!

SCOALA GIMNAZIALA “HAPPY CHILDREN ACADEMY” ofera 10 burse pentru copiii exceptionali.

Conditiile de acces la bursa sunt: media de absolvire a clasei terminale sa fie: Foarte Bine (ciclul primar)/9,50 (ciclul gimnazial). 

DETALIILE bursei:

 1. Totul este plătit de școală: manuale, auxiliare, ore intensive de limba engleză (10 ore/săptămână de predare intensivă engleză).
 2. Mesele sunt plătite de școală, la fel și orele de teme (un fel de after school, în care temele se fac cu profesorul de la oră, iar copilul când pleacă acasă nu mai are nici o altă treabă; deci părinții nu mai sunt încurcați că nu știu să-i ajute la lecții 🙂 )
 3. Nu se face diferențiere între cei mai înstăriți financiar și cei mai modești: copiii nu au voie cu telefoanele mobile în școală, respectând uniforma școlii).
 4. În școală vor beneficia de consiliere profesională, iar profesorii le vor urmări aptitudinile; în plus activitățile din scoală urmăresc să le dezvolte spiritul de voluntariat, toleranța, încrederea în sine.
 5. Bursa merge până la sfârșitul terminării ciclului dacă elevul are în continuare calificative/note foarte bune la școală.

CRITERII DE EVALUARE:

 • Etapa I – dosarele depuse vor fi analizate de o comisie a școlii și se va selecta un număr de elevi (în funcție de rezultatele obținute) care se vor prezenta la următoarea etapă – 40p
 • Etapa a II-a – test interdisciplinar (limba română – matematică – limba engleză), durata de 120 de minute. Locul și data desfășurării se vor stabili în funcție de numărul înscrierilor, testul fiind elaborat și evaluat în cadrul Școlii Happy Children Academy de către o comisie numită de directorul unității – 60p

! proba de dosar este eliminatorie
!  bursele se vor acorda în ordinea descrescătoare a punctajului obținut
! anterior etapei a II-a va avea loc o întâlnire a candidaților și a părinților cu conducerea școlii

Alte detalii la 0722 512 577  sau prin email la office@happychildrenacademy.ro

Nota: Selectia burselor se va face de catre Comisia Scolii Gimnaziale “Happy Children Academy”.

DOSARUL va conține:

 • Adeverință de elev, eliberată de școala la care acesta a fost înscris și prin care se atestă media FOARTE BINE/10 la purtare și minim media FOARTE BINE/9,50.
 • Copie a carnetului de elev.
 • Recomandare din partea învățătorului/profesorului diriginte.
 • Formular de înscriere alăturat.

Elevi

Distincții și premii

Profesori

Ani de la înființare

Unde ne găsiți

Grădinița: str. Stefan cel Mare, nr. 21A, Voluntari-Pipera, Ilfov
Școala: Bd. Pipera 113, Voluntari-Pipera, Ilfov

Telephone: 0722 512 577 sau 0733 923 264
Email: office@happychildrenacademy.ro
Program: L - V   între orele 8:00 - 18:00

Politica de antidiscriminare

Happy Children Academy nu discriminează pe baza criteriilor de vârstă, avere, convingeri politice, naționalitate, rasă, sex, religie, orientare sexuală. Discriminarea este o acțiune care presupune un tratament diferit, nedrept față de persoane din cauza apartenenței lor la un anumit grup social. Există mai multe forme de comportamente discriminatorii, dar toate au comun faptul că implică o anumită formă de excludere sau de respingere. În România, următoarele legi antidiscriminare sunt în vigoare: O.G. nr. 137/2000, Legea nr. 48/2002 ref O.G. nr. 137/2000, Hotărârea nr. 1.194/2001 CNCD, Hotărârea nr. 1.258/2004 CNCD, Legea nr. 324 / 2006 ref O.G. nr. 137/2000, Legea nr. 27/2004 ref O.G. nr. 77/2003 si O.G. nr. 137/2000, Instrucțiunea CNCD nr. 1 / 2003, O.G. nr. 77/2003 ref O.G. nr. 137/2003.